LAPIN KALASTUSMATKAILU RY KUTSUU SINUT KANSAINVÄLISILLE APAJILLE!

Lapin Kalastusmatkailu ry on saanut Lapin ELY-keskukselta HAMA-rahoitusta ja
käynnistänyt sen turvin Lapin kalastusmatkailun kansainvälistäminen -hankkeen. Hanketta työstetään ”Fishing Lapland Re-Launch” hengessä. Vuonna 2019 päättyneen FishingLapland -projektin tavoitteena ollut kansainvälisten matkailijoiden houkutteleminen Lapinkalavesille, valui Covid-19 pandemian myötä jokipenkalle. Nyt on tullut aika herättää kansainvälisten kalastusharrastajien mielenkiinto Lapin kalastus mahdollisuuksia kohtaan. Hanke kestää lokakuuhun 2023 asti ja se on suunnattu LKM ry:n jäsenille.


Hankkeen keskeisin tavoite on ”Luoda kansainvälinen yhteistyöverkosto, Lapin
kalastusmatkailu ry:n laajentuneelle jäsenistölle, tarjolla olevien kalastus- ja metsästysmatkailu palveluiden kansainvälisen kysynnän ja jälleenmyynnin edistämiseksi.” Hankkeessa tehdään selvitys kansainvälisten matkailijoiden toiveista tarjolla oleville palveluille, muotoillaan olemassa olevat palvelut vastaamaan entistä paremmin markkinoiden vaatimuksia, kartoitetaan toimialan matkanjärjestäjät Keski-Euroopan markkinoilla ja rakennetaan verkosto jäsenyritysten välille, kartoitetaan metsästysmatkailun mahdollisuudet ja vaatimukset, sekä edistetään paikallisten ruoka-aineiden tarjoamista osana matkailupalveluita. Tavoitteena on myös päivittää www.fishinglapland.com sivusto, toimimaan yhdistyksen jäsenten palveluiden löytymistä ja myyntiä edistävänä sivustona.

Liity siis nyt Lapin Kalastusmatkailu yhdistyksen jäseneksi ja osallistu
hankkeeseen. Jäseneksi voit liittyä täällä.Mikäli olet jo yhdistyksen jäsen, muistathan maksaa jäsenmaksusi vuodelle 2023.


Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta sekä käynnissä olevasta hankkeesta antaa
projektipäällikkö Elias Teriö +358504014474 / elias.terio@fishinglapland.com